City Döner - Több mint egy pizzéria
City Döner • 8060 Mór, Dózsa György u. 35/A

Rólunk

City Döner - Több mint egy pizzéria

Mór város szívében, várjuk Önt is szeretettel!

Étlapunk kialakításánál a hagyomány és a modern konyha együttesen játszik szerepet, ételeink jellegében visszaköszön az otthon házias ízvilága, emellett helyet kapott a korszerű alapanyagokból készülő reform ételkínálat is, így azok is könnyen választhatnak, akik diétás vagy alakformáló étrendet követnek.

Vendégeink bizalmát természetes alapanyagból készített minőségi ételekkel, és tisztességes szolgáltatásokkal nyertük el, amit a jövőben nem csupán megőrizni, de erősíteni is szeretnénk. Célunk az egyre inkább környezettudatos működés, törekszünk a kiváló minőségre az alapanyagok kiválasztásánál, így csak minőségi beszállítókkal és kitűnő szakemberekkel dolgozunk együtt.

Ügyfélközpontú működésünkben számunkra az ügyfél az első, ezért minden vásárlói vélemény mérvadó, a visszajelzések folyamatos figyelembe vételével rugalmasan igyekszünk kiszolgálni a növekvő igényeket. Gondos odafigyeléssel kiválasztott összetevőkből készülő ételeinkkel szeretnénk hozzájárulni egy kényelmes étkezéshez, elősegítve a hagyományos ízekhez fűződő nosztalgiát és a meleg otthon érzését.

Várjuk személyesen üzletünkben, vagy csak dőljön hátra és várja futárunkat a különlegesen finom ételeinkkel!

2023 mácius 01.-től új helyre költöztünk:
8060 Mór, Dózsa György u. 35/A


#helyszíni fogyasztás #asztalfoglalás #megújult étlap #csapolt sör és rövid ital kínálat

City Döner Étlap    City Döner Ajánlat

City Döner Kebab & Pizza
City Döner Kebab & Pizza
City Döner Kebab & Pizza
City Döner • Mór, Dózsa György u. 35/A

Miért érdemes a City Dönert választani?

Kiváló alapanyagok

Hisszük, hogy jót, csak jóból lehet készíteni, ezért kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk alapanyagaink minőségére az ételink készítése során.

Széles választék

Kiváló minőségű, friss alapanyagokból készült ízletes és változatos ételekkel várjuk leendő és visszatérő vendégeinket a hét minden napján.

Ingyenes szállítás

Szívesen ennél valami finomat, de nem akarsz kimozdulni? Egyik fontos szempont a kényelem, ételeinket 1000 Ft feletti vásárlás esetén Móron belül díjtalanul kiszállítjuk!

City Döner - Több mint egy pizzéria

Barátságos személyzet

Figyelmünk fókuszában az ügyfélközpontúság áll, ha egyedi igénye vagy kérdése lenne, keress minket bátran telefonon, munkatársaink készséggel segítenek Önnek.

Online ételrendelés

Minden étel egy újabb kaland, adja le rendelését online weboldalunkon. Néhány kattintással gyorsan és egyszerűen rendelhet telefonálás nélkül egy űrlap segítségével.

Sok éves tapasztalat

Az évek során igazodtunk vendégeink igényeihez, különösen fontosnak tartjuk, hogy az ételeinket a legjobb minőségű egészséges alapanyagokból készítsük.

Értékelések

Vendégeink visszajelzései